Adopteer een dier

Word je helemaal blij van onze konijntjes, of ga je juist als eerste bij onze geitjes kijken? Het is nu mogelijk om een of meerdere kinderboerderijdieren te adopteren.

Voor €5 per maand adopteer je al een dier. Met deze bijdrage ondersteun je de kinderboerderij in de kosten voor bijvoorbeeld operaties, inentingen en verzorging van de dieren.

Kleine dieren zoals konijnen adopteer je alleen, grote dieren zoals de pony kunnen met meerdere mensen geadopteerd worden.

Als adoptieouder krijg je een certificaat met foto van jou en het dier. Je wordt op de hoogte gehouden via een digitaal magazine en op woensdagmiddag is er een knuffelmomentje mogelijk met jouw eigen adoptiedier. (Vanwege Covid-19 kan deze laatste optie mogelijk vervallen, afhankelijk van de situatie. Hiervan houden we je op de hoogte).

Je donatie mag maandelijks automatisch worden overgemaakt naar Stichting Dorpsboerderij De Uilenburg. Als jouw uitgekozen dier overlijdt of de kinderboerderij moet verlaten mag je een ander dier uitkiezen. De adoptiedieren blijven eigendom van de kinderboerderij. Als je niet langer adoptieouder wil zijn vragen we je om dit schriftelijk te melden via het onderstaande adres.

Stichting Dorpsboerderij De Uilenburg
Uilenburg 6
5081 RH
Hilvarenbeek

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Erica.

Erica van Leeuwen
06-51241605
adoptie.uilenburg@gmail.com

De Uilenburg kan niet zonder deze sponsors